Het is altijd al onze droom geweest om onze eigen brasserie te openen. Een plek waar waardering voor puur leven centraal staat. Onze plattelandskeuken serveert oude en de nieuwe klassiekers. Onze farm-to-fork brasserie is gespecialiseerd in comfort food, vers van het land. Ons team is net zo gelukkig in de keuken als wanneer ze meehelpen op de boerderij.
Je bent van harte welkom in onze sfeervolle brasserie voor een lunch, borrel of moment van rust.
Bekijk hier de menukaart van de maand.
Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00
Het enige dat mooier is dan het uitzicht, is weten dat je eten daar heeft geleefd. Onze brasserie ligt op het erf van onze natuurboerderij, omringd door akkers, weilanden en natuurgebied. Vanaf je tafel kijk je uit op het kalverenstrand; een nieuw veehouderijconcept wat is bedacht door Jacob. Ervaar een nieuwe standaard in dierenwelzijn, waar kalveren in een kudde de vrijheid krijgen om te gaan en staan waar ze willen.
Door ons netwerk aan lokale boeren en makers kunnen we de lekkerste en eerlijkste producten uit de streek aanbieden.
Ben je opzoek naar iets bijzonders? In onze boerderijwinkel vind je een heleboel leuks en lekkers. Van mals natuurlijk rundvlees, botanische theeën en de mooiste cadeaus voor kookfanaten en natuurliefhebbers.
Spontane barbecue? Onverwacht bezoek? Wat de reden ook is, op ons erf staat een vleesautomaat die 24 uur per dag geopend is. Hier vind je ons kernassortiment van diepgevroren weiderundvlees, vers, lokaal en altijd binnen handbereik. Onze vleesautomaat wordt 2 keer per dag bijgevuld, zodat je nooit misgrijpt.